HTML

Az én kampányom

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy fórumot biztosítsunk a Lehet Más a Politika + Humanista párt összefogás kampányában résztvevőknek, valamint hogy betekintést nyújtsunk barátaink és ellenfeleink részére. Segítenél?---> http://lehetmas.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Köszönjük!

2009.06.08. 17:57 [eon]

Mindenkinek köszönjük! :) Végre felkerültünk a politika térképére! 2,6%-os eredménnyel jelenleg mi vagyunk az 5. legnagyobb párt Magyarországon, és a legnagyobb olyan párt, ami a parlamenti bejutási küszöb alatt van MÉG.

Nagy munka vár még ránk, úgyhogy folytatjuk!

Volt 534 darab olyan település, ahol csupán egyetlen ember szavazott ránk! Nekik külön óriási köszönet, és nagyon-nagyon büszkék vagyunk rájuk! Ők az elsők!

Volt további 354 helység, ahol 2 LMP-HP szavazó volt, ők legalább már tudnak beszélgetni. :)

Számszerűleg a legtöbb szavazatot Budapest 11. kerületében kaptuk, itt 2721 támogató bátorítást kaptunk.

A legtöbb szavazatot hozó megyeszékhelynek Debrecen bizonyult 1837-tel, de rögtön mögötte ott van Pécs is 1666 szavazattal.

Külön köszönet annak a sok-sok kistelepülésen élő embernek, hogy ilyen nagy számban támogattak minket! A megadott bizalom mindannyiunkat kötelez!

Folytatjuk!

6 komment

Címkék: választás

A bejegyzés trackback címe:

https://erzem.blog.hu/api/trackback/id/tr141171953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Improver 2009.06.08. 19:59:03

Nagyon nagyok voltatok/voltunk! :)

Öröm olvasni a statisztikákat, lévén hogy én félig XI. kerületi, félig pécsi vagyok, talán egy kicsit az én segítségem is számított a sok szavazatba :)

De ez mindenképp közös munka, ehhez kellett a sok külső támogató és aktivista!

Egy év alatt simán meg lehet ismertetni az LMP-t és a programját azokkal is, akik eddig nem hallottak róla, és így garantált lesz a siker.

Teljes gőzzel előre! ;)

clownfish 2009.06.08. 20:12:35

Már a poszt előtt írtam (remélem az keltette fel a figyelmet :P ) Újbudáról és a budai kerületekről, kezdjünk el építkezni, szerveződjünk! megérné, szerintem akár 15-20 ezer szavazat rejlik itt. és ez tök komoly.

clownfish 2009.06.08. 20:15:27

lehet, hogy nem elég tisztán írtam, szóval ez a szám egész budára vonatkozik...

de pesten is vannak kiaknázatlan források, külvárosi régiókon kell főképp dolgozni, belváros már alapokban okés.

aaaaaa_ron 2009.06.09. 00:57:38

a bama.hu-ról: "Drávapiskin az SZDSZ riválisának számító Lehet más a politika-Humanista Párt közös listája győzött, 51 százalékkal, igaz, ez 19 voksot jelent. Nem nehéz párhuzamot látni abban, hogy Drávaspiskin az SZDSZ-szel szakító Mali Zoltán a polgármester."
Ilyenből kellene sok! Tisztességes, feddhetetlen köztiszteletnek örvendő független polgármesterek, az LMP vidékpolitikája csak rájuk vár!
Az SZDSZ riválisa dolgot meg hjajjaj...Minden erővel a különbségeket hangoztatni!

clownfish 2009.06.09. 01:21:22

a nagyhíradóban önálló hír lett az lmp!
www.rtlhirek.hu/video/58768

visvitalis 2009.06.10. 22:32:17

Szerintem nálunk mi voltunk az a 2 a férjemmel! De plakát 3 volt a faluban!!! (Azok is mi voltunk.) És tényleg sokat beszélgettünk Rólatok az elmúlt hetekben. És még többet fogunk!!! Nem csak egymással. És igyekeztem a debreceni szavazataitokhoz is hozzájárulni a családom és a barátaink felvilágosításával. szerintem legalább 10 szavazatot nekünk köszönhettek. Jövőre nagyságrendekkel többet teszünk értetek!
süti beállítások módosítása