HTML

Az én kampányom

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy fórumot biztosítsunk a Lehet Más a Politika + Humanista párt összefogás kampányában résztvevőknek, valamint hogy betekintést nyújtsunk barátaink és ellenfeleink részére. Segítenél?---> http://lehetmas.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mozdonnyal kampányrendezvényre

2009.05.28. 17:21 [eon]

Hatalmas sztori Érdről! :D Várjuk a fotókat, ha még megvannak.

"A minap Érden volt kampányrendezvény, pontosabban az LMP-s országos turné soron következő állomása. Délután 3-tól szórólapoztunk, és beszélgettünk az emberekkel a vasútállomás közelében.

Ez idő alatt Eszter, a területi koordinátor hevesen telefonált és szervezkedett, hogy minden összejöjjön a 17:30-as előadásra, beszélgetésre. Az esemény előtt fél órával, aztán tetőfokára hágott az izgalom, mivel a humanista képviselőjelöltünk, Niki, egy megállóval tovább ment a vonattal, így kétségessé vált, hogy időben odaérhet a helyszínre.

Néhány gyors telefon után az autóval érkezett tagjainkat visszahívtuk a város központjából, hogy üljenek kocsiba, s menjenek el érte.

Ám mire visszaértek, mosolyogva vették tudomásul, hogy feleslegesen jöttek, mert Niki közben jelezte, hogy felvette egy mozdonyvezető, és a Bzmot belsejében utazva tart Érd-Felső felé.

10 perc sem tellett bele, és a szerelvény begördült az állomásra. A mozdony ajtaja nyílt ki egyedül, ahonnan eltévelyedett társunk szállt ki egymagában. A vagonok ajtai csukva maradtak, mivel a meglepett utasoknak, és a peronon várakozóknak nagy zavarukban eszükbe sem jutott le- vagy felszállni.

Niki nagy mosollyal mutogatta a mozdonyban készült képeket, s mesélte el a rövid kis történetét. 

A tárnoki állomásra érve Niki leszállt a vonatról, majd az első arra járó MÁV-os embert megkérdezte, hogy mikor megy a következő szerelvény Érdre, mert véletlenül túlment, és sietne egy előadásra. Az idősödő figura röviden végigmérte Nikit, majd a „szálljon be a mozdonyba, úgyis arra megyek, ott kiteszem magát” mondattal elnyerte az „év legjobb fej MÁV-osa” címet. 

Ezúton is köszönjük az ismeretlen úriembernek a kedvességét és segítőkészségét.

A MÁV-nak pedig a kampányvonatot."

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erzem.blog.hu/api/trackback/id/tr101149355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siófoki35 2009.05.28. 23:15:04

Bzmot nem hinném hogy volt. Ugyanis az nem jár Érd felé :) Ja, és mozdonya sincs mert motorvonat :-)
süti beállítások módosítása