HTML

Az én kampányom

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy fórumot biztosítsunk a Lehet Más a Politika + Humanista párt összefogás kampányában résztvevőknek, valamint hogy betekintést nyújtsunk barátaink és ellenfeleink részére. Segítenél?---> http://lehetmas.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szegedi életkép

2009.06.03. 16:01 VayMárton

Aktivista és nyugdíjas úr:

"Jó napot kívánok, LMP-HP kampányújságot szeretnék adni Önnek."
"Nem kérek... Láttam a plakátot, szimpatikusak a jelöltek, biztosan elmegyek és magukra fogok szavazni."

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erzem.blog.hu/api/trackback/id/tr831161479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vincenzo90 2009.06.04. 00:42:54

Hopp, lehagytátok a folytatást: "...mert én is olyan sötét hülye vagyok, hogy egy plakát alapján szavazok!"

clownfish 2009.06.04. 10:45:41

mondja ezt egy jobbnyik... lol XD

Vincenzo90 2009.06.04. 13:56:14

@clownfish: clownfish, te hány pártprogramot olvastál el? Az LMP jelöltek multját, eddígi tevékenységét mennyire ismered, és mennyire tartod őket megbízhatónak? Egyáltalán hány pártrendezvényen, gyűlésen vettél részt? Hangzatos szavakat lehet hangoztatni, csak az a kérdés, hogy van-e mögötte valami. Itt sok esetben nem nagyon. A Jobbik végre törődik az emberek gondjaival, az őket leginkább érintő problémákkal, és nyíltan vállalja, hogy elszámoltatna azokkal, akik tönkretették az országot.

tomright 2009.06.04. 14:38:46

@Vincenzo90:
Nem látom értelmét, hogy LMP-HP-aktivistáknak készített blogon/honlapon téríts. Szerintem az ittenieket meggyőzni tuti nem fogod. Vita generálása értelmetlen, illetve ha nagyon ragaszkodsz az internetes vitákhoz, akkor ezt sok helyen megteheted, talán ez nem a legmegfelelőbb hely erre.
Ezt az itteni blogos egész tevékenységedre értem. Nem célja sztem itt senkinek elűzni téged, csak ennek tényleg nincs semmi értelme, hogy mindenhol hozzászólsz okosakat (párszor talán igazad is van), de aki LMP-HP-ra akar szavazni, az nem véletlenül szavaz arra, és nem Jobbikra.

Vincenzo90 2009.06.04. 14:44:48

@tomright:
Ha megfigyeled, általában ott szólok hozzá, ahol emberek a Jobbikot próbálják meg lejáratni, és hamis színben feltűntetni. Felőlem akár az szdszre is szavazhatnak, csak ne az legyen az okuk, hogy a Jobbik milyen kirekesztő, meg rasszista, mert az egész egyszerűen hazugság. És én nagyon nem örülök neki, ha engem olyanok "képviselnek" Európában, akik igazából a saját érdekeiken kívűl semmit sem védenek.
Amúgy meg ilyen alapon szavazzon mindenki az MSZ(M)P-re. Az emberek véleménye változik.

clownfish 2009.06.04. 14:49:07

hidd el, átolvastam, csak fájdalom, a munkáspártét és a roma összefogásét nem nagyon tudtam. amúgy hogy is gondolta a jobbik ezt a csendőrségesdit? a kegyetlenkedő kakastollasok utolsó akciója a deportáltak vonatba pakolása volt nem is akármilyen agilis munkával. de ha az igazán lényeges dolgokat tekintjük, nulla a jobbik gazdasági programja, a jelenlegi szar lerombolásán kívül nem sokmindent javasoltak. nagyon tetszik a jobbikosoknak morvai hisztike napkeltés performansza, "ezaz, de jól megmondta!", de aki figyelmesen végignézte, betlen jani egy kérdésére sem válaszolt, hanem mindig kitért. többek között az élelmiszerexport kérdését is érintően, nevezetesen a külföldi élelmiszerexportot hazaival helyettesítené a nemzetes asszony, de az exportkieséssel járó bevételhiány pótlása már csak "részletkérdés". amúgy a bazmeg kötőszóként való használata nála átváltott palesztinába. nem mintha nem sajnálnám szegény elnyomottakat, de ez szánalmas.
amúgy meg van szükség kimenni az utcára vagy rendezvényre, hogy megismerd a programot? remek kis honlapjuk van. ajánlom neked is a barikád meg egyéb baromságok helyett.

tomright 2009.06.04. 14:56:32

@Vincenzo90:
Itt például Te voltál az első hozzászóló, indokod így hitelét vesztette. Van egy szavazatod, amivel arra szavazol akire akarsz. TE ikszelheted be, hogy ki képviseljen téged. Minden ember arra szavaz, amire jónak látja, erre neked és nekem és mindenkinek joga van. Aki szerint az x.y. képviseli a legjobban Magyarországot, annak hagyd meg NEKI a jogot, hadd döntse el Ő azt, és ne rágd szájába senkinek se, hogy ki a jó, kire kell...stb... Ez mindenkinek a szuverén döntése. A kampányolásnak pedig ponthogy nem mások lejáratása a célja, és ezt pont az LMP-HP igyekszik leginkább elkerülni. A kampány célja (ahogy én látom az LMP-HP igyekszik ehhez tartani magát) párt megismertetése a választókkal. Úgyhogy ha tényleg a Jobbikot ért negatív-kampány ellen szeretnél szót emelni, azt szdsz-mszp-fidesz hármasnál tedd, mert LMP-HP nem hirdet senki ellen se óriásplakátokon, se TV-ben, se sehol. Az, hogy a kommentelők között fellelhetsz Jobbikot kevésbé dicsérő kommenteket, az a hozzászólók személyes véleményén alapszik, semmi köze ahhoz, amit a párt közvetít a nyilvánosság elé.

Vincenzo90 2009.06.04. 15:01:18

@clownfish: A csendőrség nem azért alakult, hogy zsidókat pakoljon marhavagonra, sajnálatos, hogy a vége az lett, de ha rendőrségnek hívták volna, és nekik adják ugyanezt parancsba, akkor most nem lehetne rendőrségünk? Rendet kell tartani, mert -főleg vidéken- óriási a káosz. Ehhez pedíg szűkség van egy új szervezetre, ami csak ezzel foglalkozik. Felőlem akár hívhatjuk őket békávéellenőrnek is, nem a csendőrség szón van a lényeg.

@tomright: igen, itt például nem azért kommenteltem, hanem mert meglehetősen szánalmasnak tartom, hogy egy párt arra büszke, hogy plakátjai miatt szavaznak rá. dehát mindenkinek szíve joga a döntés.

clownfish 2009.06.04. 15:10:13

nekem mindenesetre érdekes, hogy pont ez az elnevezés akadt először a kezük ügyébe. amúgy akárki követ el ilyeneket, megbocsáthatatlan. legyen szó akármilyen hasonló súlyú állami szinten szervezett erőszakos bűncselekményről.
de mint már mondtam, a további területeken sincsenek illúzióim a jobbikról.

tomright 2009.06.04. 15:16:30

@Vincenzo90: Miért ne lehetne büszke? Ez a post a plakát készítőit dicséri. Ez az, szíve joga mindenkinek eldönteni kire és miért szavaz, és mégegyszer megkérnélek, hogy ne ezen a blogon terjeszd a pártod álláspontjait, mert ez nem erre való. Mi tiszteletben tartjuk a döntésed, hogy kire szavazol, Te is tartsd tiszteletben a miénket. Én sem megyek olyan helyekre LMP-HP-t hirdetni, ahol nincs olyan ember, aki meghallgatna érdemben. Ennek nincs értelme, hogy telekommentelsz minden írást Jobbikkal, amikor a blog profilja nem a Jobbik, hanem az LMP-HP. Hidd el, Jobbikkal nem az a gond elsősorban az embereknek, hogy nem jó a program (van benne néhány egész jó ötlet), hanem az agresszív, támadó stílus, amit Te is képviselsz itt azzal, hogy mindnehez csakazértis hozzászólsz, mindenkivel vitatkozol, mindent teleírkálsz, és minden rólad szól, és megmondod, mi a helyes, mi a jó, és mi a rossz. Kérlek mégegyszer, hagyd békén ezt a blogod, hagyd meg az aktivistáknak/támogatóknak/lmp-hp-ra szavazóknak.

szbéla 2009.06.04. 16:19:14

@Vincenzo90: Szerinted a Jobbik nem kirekesztő, nem rasszista?

Pollack 2009.06.06. 16:51:36

@Vincenzo90: Te mennyire ismered a Jobbikosok előéletét?
axel.hu/cikk/axel.hu/33417
Ennek fényében én nem a másik hátsóját nézegetném, hogy van-e rajta barna vonalkód...
süti beállítások módosítása