HTML

Az én kampányom

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy fórumot biztosítsunk a Lehet Más a Politika + Humanista párt összefogás kampányában résztvevőknek, valamint hogy betekintést nyújtsunk barátaink és ellenfeleink részére. Segítenél?---> http://lehetmas.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mai forgalom az irodában

2009.05.28. 23:28 [eon]

Ma nagyon sokan jöttek be az irodába segíteni. Volt, aki vödörrel indult neki plakátozni, többen vidéki városukba vittek szórólapokat és matricákat. És este beesett még egy 10.000 Ft-os támogatás is, ami most, amikor minden fillér számít a kampányban, nagyon jól jött! Köszönjük mindenkinek, hogy kezd pörögni újra a kampány, a következő héten nagyon kelleni is fog. Az utolsó hét az "invázió hete" lesz, amikor mindenkihez el kell juttatnunk az üzenetet, hogy az LMP-HP-nak június 7-én szüksége lesz az állampolgárokra, hogy változtatni tudjon.

Hajrá!

3 komment

Címkék: iroda

A bejegyzés trackback címe:

https://erzem.blog.hu/api/trackback/id/tr981149798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2009.05.29. 00:23:03

Mindegy 15-20 percet voltam bent az irodában este 7 után, de még akkor is egész szép forgalom volt. Éppen azon gondolkoztam, hogy erről írnék pár sort, de megelőztél.
Az egyik lány, aki bent volt, Keszthelyre vitt egy adag plakátot és újságot, teljesen spontán.

Az általam elvitt szórólapok és kampányújságok nagy részét elvileg egyik segítőnk holnap viszi magával Tökölre, és ott majd terítik a hétvégén. Egy kb. százas adagot este beletömködtem a lakótelepi lépcsőház postaládáiba, de még másfél tucatnyi hiányzik, azokat majd holnap bepótolom.

Will-O-The-Wisp · http://www.will-o-thewisp.gr/ 2009.05.29. 00:29:07

@Will-O-The-Wisp: helyesbítés: "Mintegy.."

Egyébként nemcsak az irodában volt forgalom. Néhány kerülettel arrébb az LMP pénztárosának a kezébe nyomott egyik munkatársam három havi tagdíjat...

-Samael · http://lmpgyor.blog.hu/ 2009.05.29. 22:17:06

Nálunk is jól fogynak a dolgok, szerencsére.
süti beállítások módosítása