HTML

Az én kampányom

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy fórumot biztosítsunk a Lehet Más a Politika + Humanista párt összefogás kampányában résztvevőknek, valamint hogy betekintést nyújtsunk barátaink és ellenfeleink részére. Segítenél?---> http://lehetmas.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A TE KAMPÁNYOD

2009.05.22. 18:23 [eon]

Két hetünk van arra, hogy az LMP-HP-t egy erős hajrával ismertté tegyük, és minél több embert megkérjünk, hogy június 7-én ne maradjon otthon, hanem nyílvánítson véleményt, menjen el szavazni. A közvéleménykutatásokból kitűnik, hogy számunkra a kulcskérdés az, hogy mennyire tudjuk növelni az ismertségünket. A Gallup felmérésében a biztos szavazók között már megelőztük a SZDSZ-t és behoztuk az MDF-et mindössze 20%-os ismertség mellett. Tehát minden ötödik ember tudta csak, hogy létezünk, de máris többen támogattak minket mint az egyik parlamenti pártot.

A napi kampányolásban szerzett tapasztalatok óriási hitet adnak nekünk itt a kampány irodában, hogy lehetséges a változás. Az a sok-sok ember, akik jelentkeznek segíteni, az a rengeteg önzetlen támogatás, amit idegenektől kapunk nagyon megerősít minket, hogy csinálni kell tovább. Küldetésünk van: hogy változást hozzunk a politikában Magyarországon. Érezzük, hogy rajtunk a sor, ha mi nem lépünk, ha mi nem dolgozunk meg érte, akkor továbbra is az arra érdemtelenek fogják vezetni az országot.

A plakátjaink egyre több helyen kint vannak. Sok szimpatizáns és barát egyszerűen bejön az irodába, felkap egy vödröt, és elmegy ragasztani valamelyik kerületbe. Ha nem lennétek, sehol sem láthatnánk a plakátjainkat! Köszönjük!

A lényeg, hogy ne hagyjátok magatokat elbizonytalanítani, rengeteg energia kell ebben a kampányban! Ha támadnak minket azok a pártok, akiktől meg szeretnénk tisztítani a közéletet, akkor az csak annyit jelent, hogy jó úton járunk. Ha az ismertségünket feltornázzuk 50% fölé, akkor bekerülhetünk az Európai Parlamentbe, és utána már hatalmas esélyünk van arra, hogy bekerüljünk az országgyűlésbe, és hogy további kitartó
munkával és töretlen lelkesedéssel jelentős politika formáló erővé váljunk!


Emlékeztek, hogy a kopogtatócédula gyűjtésnél is azt mondtuk: ha megvan a 20.000 cédula, akkor meglesz a 100.000 szavazat is. Összegyűjtöttétek a 27.500-at és most úgy tűnik a közvéleménykutatásokól, hogy máris megvan a százezer szavazatunk.
Most úgy állunk, hogy ha az emberek fele értesül rólunk, akkor meglesz az 5%, és bejutunk az EP-be, és megmutatjuk mindazoknak a pártoknak, akik ma még kényelmesen terpeszkednek a padsorokban, hogy eljárt felettük az idő, jönnek az újak, akik valós demokráciát akarnak, és részvételt követelnek a közügyekben!

Ehhez kellesz Te is, hogy segíts! Eljött a mi időnk, változtassunk a politikán!

Ezen a blogon mostantól folyamatosan nyomonkövetheted a kampányt. Vegyél részt benne, segíts a kampányban, és írd meg a tapasztalataidat!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erzem.blog.hu/api/trackback/id/tr241137839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karma Gedeon 2009.05.22. 23:39:56

én nem, de követelem. dehát a lényeg h egy irányba hassunk...
vannak fenn vhol neten matrica, sprésablon-minták?
mert innen vidékrű nehéz felmászni érte pestre, pláne vizsgaidőszakban...

előre!

Samin8 2009.05.23. 00:17:48

Gyertek minél többen, el sem hiszitek, ameddig nem voltatok, hogy mennyire jó érzés segíteni ebben a csapatban. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

swissler · http://berlincallingschaffi.blog.de/ 2009.05.23. 15:56:57

Egy kis segítség h a koliban és munkahelyen is lássák mit is éreztek! http://kephost.com/images/912_page4.jpg
BTW a plakátozás vasárnap indul siófokon, ha valakinek van ideje írjon rám: lehetmassiofok@gmail.com

törzsmókus 2009.05.24. 01:46:39

@Karma Gedeon: sprésablonminták +1!!
találtam itthon zöld sprét :D

Kafferbivaly Balambér 2009.05.27. 11:14:24

Lehet én vagyok tudatlan de a 24 magyarországi EU képviselőből kb. 5-öt ha fel bírok sorolni, de azokat sem azért mert maradandót alkottak. Úgy érzem többet ér a szavazatom, ha avval egy új pártnak adok esélyt a bejutásra (és a jövő évi választásokon való indulásra), mint hogy arról döntsön, hogy a két nagy levitézlett pártkatonái milyen arányban mehessenek előnyugdíjba.
Hajrá többpártrendszer!
Ezért nekem a hosszú hétvégre a szomszédok postaládáinak megszórólapozása is belefér...
lehetmas.hu/upload/10/10/200905/LMP_EP-szorolap.pdf
süti beállítások módosítása