HTML

Az én kampányom

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy fórumot biztosítsunk a Lehet Más a Politika + Humanista párt összefogás kampányában résztvevőknek, valamint hogy betekintést nyújtsunk barátaink és ellenfeleink részére. Segítenél?---> http://lehetmas.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Gyógyközpont az Andrássy úton

2009.05.25. 12:58 Samin8

Magyarországra szerencsére nem érkezett még meg a hírhedt influenza vírus, azonban már jó ideje "tombol" egy igen veszélyes betegség. Ez ellen sokan, sokféleképpen próbálnak védekezni. A betegség megbénítja a "társadalmi érzékenység központot", lehetetlenné teszi a kultúrált kompromisszumképes kommunikációt. Különösen kampányidőszakokban leselkedik a gyanútlan állampolgárra. Ilyenkor a lappangó vírus aktiválhatja magát, és a beteg képtelen segíteni, hogy jobbá tegye az országot. Gondolom sokan találkoztak vele, és sokan el is kapták a fertőzést. Bevallom, régen én is, de sikerült meggyógyulnom.

Mik a a betegség leggyakoribb tüneteit?
Az "Úgysem sikerül", "semmi nem változik" "Minden marad a régiben", és ehhez hasonló gondolatok formájában kezdődik. Ha hagyod elhatalmasodni az érzést, könnyen depresszióhoz, mogorvasághoz, fásultsághoz vezethet. Később pedig véglegessé válhat a "kiábrándultság betegségnek" nevezett állapot. Ilyenkor az áldozat már nem képes önálló gondolkodásra, és a betegség végső stádiumában leszavaz mégis egy régi parlamenti pártra a "kisebbik rossz" alapon.

Ha úgy érzed, hogy a fent említett tünetegyüttes bármely apró szelete igaz rád, akkor a következőt javaslom: a legjobb ilyenkor dacolni a rossz érzésekkel, és olyan emberekkel beszélni, akik egészségesek, gyógyultak. Ilyen központ igen kevés van az országban sajnos, Budapesten állandó ügyelettel csak egy "rendelő" működik. Az Andrási út 77. szám alatt igen sok ellenanyaggal rendelkező személy tartózkodik. Érdemes tehát felkeresni a "klinikát", és ott követni az instrukciókat. Főleg csapatépítő plakátragasztás, szórólapozás szokott lenni a tökéletes gyógymód. :) Nekem bevált, mióta meggyógyultam vidámabb, pihentebb, egészségesebb, vagyok.

UI: A telefonos kapcsolatfelvétel is képes legyőzni a betegséget, így ha kérdésed van bátran hívd központunkat: 0630/4303628.

Szólj hozzá!

Címkék: kampány betegség kiábrándultság

A bejegyzés trackback címe:

https://erzem.blog.hu/api/trackback/id/tr511142534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása